Wij hebben jouw hulp nodig!

Beste Forester,
We staan te popelen om weer te mogen voetballen. De voorbereiding is in volle gang. Hierbij kijken we inmiddels ook naar de toekomst van ons park. Wij zien hier namelijk nog mooie verbetermogelijkheden:

Uitdagingen

Het huidige kunstgras van veld 1 is bijna aan vervanging toe.

Er is een hoge bezetting van de velden op zaterdag. Hierdoor is er beperkte capaciteit voor bijvoorbeeld een warming up tijdens de wedstrijddagen.

Er zijn veel trainingen op de piekuren. Hierdoor is er ook weinig vrije ruimte.

Het handbalveld als oplossing?

We hebben al jaren geen handbaltak meer. Het handbalveld heeft hierdoor geen concrete bestemming. Het wordt nu door teams als inloopveld gebruikt en ook andere verenigingen gebruiken het in deze tijden als alternatief voor de zaal (zoals basketbal, breakdance en longboarden etc.).

De ondergrond van net handbalveld is voor voetbalschoenen niet geschikt.

Wij zoeken leden die mee willen helpen bij het onderzoeken naar een nieuwe inrichting van de locatie van het handbalveld. Concreet willen we de komende periode werken aan een advies voor een nieuwe bestemming. Op dit moment wordt er bijvoorbeeld door veel leden gesproken over een kunstgras inloopveld maar hoe dat er uit kan komen te zien is nog niet duidelijk. Een pannaveld? Of twee? Of 1 groter voetbalveld met boarding? Zomaar wat ideeën die we in de wandelgangen horen. Tijd om verschillende scenario’s te bekijken en een concreet voorstel uit te werken.

Ben of ken jij iemand die:

Wil jij als lid van onze vereniging meedenken bij het ontwikkelen van deze mooie locatie? Meld je dan s.v.p. bij één van de bestuursleden. Wij zoeken een commissie van afgevaardigden van de leden: dus in ieder geval iemand van de jongste jeugd(t/m 13), iemand van de junioren (14-18), iemand uit de damesteams en iemand van de seniorenteams. We zoeken spelers die weten wat ze nodig hebben om leuk te kunnen voetballen. En liefst ook iemand die graag toernooien wil organiseren en weet wat hij/zij daar voor nodig heeft. Daarnaast zoeken iemand met constructie kennis die het leuk vindt om met mogelijke leveranciers in gesprek te gaan voor het aanleggen van een nieuw veld en iemand met een financiële achtergrond die een business case kan maken. Als je ervaring hebt met vergunningen of anderszins contacten met de gemeente / overheid over subsidies dan ben je ook meer dan welkom.

Meld je aan!

Lijkt het je leuk, meld je dan aan bij iemand van het bestuur. Het wordt een erg gaaf traject waarbij je concreet invloed kan hebben op hoe het park er over een tijdje bij kan komen te liggen. We willen in mei beginnen met deze tijdelijke commissie zodat we in de eerstkomende ALV een voorstel kunnen presenteren.

Gaaf toch? Ben je erbij?

Sportieve groet!
Het bestuur