Met de Foresters naar AZ – Fortuna Sittard

STORING IN BESTELSYSTEEM VERHOLPEN !!

Er was vandaag, maandag 25 februari, gedurende enige tijd een storing in het bestelsysteem voor de actiewedstrijd AZ – Fortuna Sittard van a.s. zondag 3 maart. Deze storing is inmiddels verholpen en er kunnen dus nog steeds kaarten worden besteld !

AZ nodigt alle leden van de Foresters graag uit om het duel AZ – Fortuna Sittard op zondag 3 maart (16:45 uur) te bezoeken. Actietarief € 10,00 per kaart. Ook ouders, begeleiders, trainers zijn van harte uitgenodigd zodat er voldoende begeleiding voor kinderen is. Voor de kinderen kan een kidsbox met een pakje drinken en een zakje snoep besteld worden voor slechts € 2,50.

De kaarten kunnen online besteld worden tot dinsdag 26 februari 2019. Er is een beperkt aantal kaarten beschikbaar, dus op = op!

Bestellen kan via de volgende link

Bestel dus snel, dan ben je zeker van een kaart!

Ophalen van de kaarten

Na afloop van de actie zal AZ de plekken in het stadion indelen en worden de kaarten geprint en naar de Foresters gestuurd. De kaart kunnen op vrijdag 1 maart tussen 18:00 en 19:00 uur in de kantine van de Foresters worden opgehaald

Met deze leuk clubactie kun je ook nog geld verdienen voor de Foresters. Voor iedere verkochte kaart ontvangt de Foresters namelijk € 1,00 caschback. Je kunt je per club, per team of individueel lid bestellen. Let op: je zit samen met je club in 1 vak. Binnen dat vak krijg je een rij en stoelnummer toegewezen. Wil je als team/familie/vriendjes bij elkaar zitten, bestel dan je kaarten in één bestelling.