Laatste Heilooër derby op 2 maart

OPROEP VOOR DE FORESTERS JEUGD:

Op zaterdag 2 maart om 18.00 vindt (voorlopig) de allerlaatste Derby van Heiloo plaats.
We willen er samen met HSV en alle supporters een onvergetelijke wedstrijd van maken. Wij vragen de gehele Foresters Jeugd naar deze wedstrijd te komen gehuld in onze prachtige rood/witte clubkleuren. Het Jeugdteam met de meest ludieke fan-actie (spandoeken / liedjes / aanmoedigingen) komen voor een leuke prijs in aanmerking. De middag start al om 15.15 uur met de wedstrijd De Foresters 1 – Alcmaria Victrix 1 in de zaterdag competitie.

Om 18:00 uur volgt dan de kraker van Heiloo. Er vanuit de organisatie van het Foresters Jeugdkamp 2019 (voor, tijdens en na de wedstrijd) een actie georganiseerd worden waarbij fan-producten worden aangeboden voor een leuke prijs. De volgende producten kunnen worden verwacht:

   Foresters Sleutelhangers

   Foresters Bidons

   Foresters Petjes

   Foresters Paraplu’s

   Etc.

Voor de hongerige fans zal er de BBQ aan staan waar de Heerlijke Hamburgers van Slagerij Snel uit Limmen, mede door John zelf, zullen worden bereid.

Tot slot kan elke bezoeker een lot kopen voor de Loterij welke in de rust zal plaatsvinden en waar iedereen prachtige prijzen kan winnen.

Kom dus allemaal op zaterdag 2 maart naar De Egelshoek !

Alle inkomsten uit de Loterij en de merchandise zullen ten goede komen aan het Foresters Jeugdkamp 2019 wat in het Hemelvaartweekend van 31 mei  en 1/2 juni zal plaatsvinden.