Voor een tientje naar AZ – Heracles Almelo!

Op 28 september 2019 speelt AZ om 18:30u tegen Heracles Almelo. AZ nodigt alle leden van De Foresters graag uit om deze wedstrijd te bezoeken tegen het actietarief van slechts €10,- per kaart. Ook ouders, begeleiders en trainers zijn van harte uitgenodigd zodat er voldoende begeleiding voor de kinderen is. Voor de jeugdigen kan voor slechts €2,50 een kidsbox met een pakje drinken en een zakje snoep meebesteld worden.

Met deze leuke clubactie kunnen jullie ook nog geld verdienen voor S.V. de Foresters. Voor iedere verkochte kaart ontvangt de vereniging namelijk een cashback van €1,-.

Je kunt per club, per team of individueel per lid bestellen. Let op: je zit samen met de vereniging in één vak maar binnen dat vak krijg je een rij en stoelnummer toegewezen. Wil je als team/familie/vriendjes bij elkaar zitten, bestel dan je kaarten in één bestelling.

Bestellen
Er is een beperkt aantal actiekaarten beschikbaar en er geldt op=op. Bestel dus snel, dan ben je zeker van een kaart!

Bestellen kan via de volgende actielink:
https://tickets.az.nl/tickets/nl/deep-link/token/azheraclesalmelosvdeforesters

Ophalen kaarten
Na afloop van de actie zal AZ de plekken in het stadion indelen en worden de kaarten geprint en in één zending verstuurd naar de amateurvereniging. De kaarten kunnen vervolgens door de bestellers bij de vereniging worden opgehaald.

De kaarten kunnen online besteld worden tot en met 24 september 23.59 uur. Te zijner tijd informeren we je bij wie en waar je de kaarten kunt ophalen.

Met sportieve groet,
Bianca Bos en Lissa Leguijt