Nieuw trainingsschema vanaf 17 mei 2021

Beste spelers/speelsters/ouders- verzorgers,

Goed nieuws! Doordat we geen competitiewedstrijden kunnen spelen hebben we ervoor gekozen om alvast te gaan starten met de voorbereiding op het nieuwe seizoen. Hierdoor kunnen we nog meer tijd en aandacht besteden aan het maken van de nieuwe lichtingen/teams.

Voor de onderbouw gaan we van start met het gelijke kansen principe die we als het weer mag ook graag via een ouderavond verder uitleggen. Het komt er in het kort op neer dat elke speler vanaf de o8 t/m o13 zich moet kunnen ontwikkelen. Dit doen we door iedereen de juiste weerstand te geven, we kijken dus wat minder naar de teams en wat meer naar de individuen tijdens de trainingen.

De week van maandag 10 mei t/m zaterdag 15 mei is de laatste week dat we nog met de “oude” huidige teams gaan trainen. 

Vanaf 17 mei gaat het nieuwe trainingsschema in waarbij ook al voor het grootste gedeelte de nieuwe trainers aanwezig zijn. Het nieuwe schema vind je hieronder, of als pdf hier. (of hier als xls-bestand).

Tot de O13 trainen alle groepen met elkaar, vanaf de jo14 hebben we wel een selectie en een recreatie groep gemaakt.

Voor elke speler/speelster die nu niet in de selectie zit maar daar wel graag in wil spelen is er de kans om zijn/haar kunsten te vertonen tijdens deze voorbereidingsweken. Meld jezelf bij de HJO aan en die zorgt ervoor dat je mee kan trainen met de selectiegroep die bij je past.

Voor vragen en of opmerkingen kunt u terecht bij 1 van de 2 HJO’s.

Met sportieve groet,
Rik Stiegelis (0614946602)
Jeroen Smit (0652403333)

hjo@deforesters.nl