Uniek Oranjefestival bij De Foresters!

Ieder seizoen vinden veel jonge meiden en jongens hun weg naar de lokale voetbalvereniging. Zij gaan daar genieten van veel voetbalplezier, samen met hun vriendjes en vriendinnetjes. Om geïnteresseerde jongens en meiden de kans te geven de vereniging te leren kennen en te ontdekken of voetbal een leuke sport voor hen is, organiseert De Foresters op 12 juni van 10.00 tot 12.30 uur een uniek Oranjefestival op De Egelshoek.

Oranjefestival

We werken in de organisatie van dit gratis Oranjefestival samen met de KNVB. Om de verenigingen, te ondersteunen bij het werven van nieuwe leden bij de jongste jeugd, heeft de KNVB een speciale activiteit uitgewerkt voor de verenigingen.

De spelers van Oranje en speelsters van de Oranje Leeuwinnen ondersteunen deze festivals, ook zij zijn namelijk ooit begonnen als jong meisje of jongen bij één van de lokale amateurverenigingen. Zij erkennen het belang van veel sporten en bewegen op jonge leeftijd en stimuleren dat veel jonge kinderen gaan voetballen bij een vereniging. Hun voetbaldroom is immers ook ooit op deze manier gestart!

Aanmelden

Aanmelden voor de activiteit is heel makkelijk. Op het platform www.knvb.nl/alsoranje staan alle Oranjefestivals vermeld en wanneer je zoekt op De Foresters komt ons Oranjefestival naar voren.

Daar vind je dan de mogelijkheid om je in te schrijven. Vanuit de club volgt dan een bevestiging en daarna meer informatie over het Oranjefestival.

Meer informatie of vragen ?

Mocht je meer informatie of vragen hebben kan je altijd met HJO Jeroen Smit contact opnemen. Dit kan door te mailen naar hjo@deforesters.nl of te bellen/WhatsAppen naar 06-52403333