Kantine zaterdag gesloten

Beste leden,

op 24 augustus stuurden wij aan al onze leden een dringende oproep die ook op onze website is geplaatst. Wij deden een beroep op jullie allemaal om je te houden aan de spelregels en maatregelen die algemeen in Nederland en specifiek bij De Foresters gelden. Afgelopen zaterdag 2 september hebben wij moeten constateren dat niet iedereen zich wenst te houden aan de regels, met o.a. een overvol terras tot gevolg bij de wedstrijd van ons 1e team.

Helaas hebben wij nu het besluit moeten nemen dat we wilden vermijden: vanaf aanstaande zaterdag is onze “normale” kantine gesloten en is alleen de naast de kantine geplaatste hut beschikbaar voor de aanschaf van koffie, thee, fris en snacks.

De verkoop van alcoholische dranken wordt gestopt en er wordt streng gelet op het verbod van gebruik van eigen meegebrachte alcohol. We proberen de aankomende periode te kijken met welke maatregelen we eventueel weer deels open kunnen gaan, zeker als de herfst en winter begint en het weer slechter wordt is een gesloten kantine bijzonder onwenselijk.

Afgelopen zondag was er een groot toernooi (zo’n 50 teams t/m onder 13) op ons complex, kinderen waren heerlijk aan het voetballen en de kantine was beperkt open. Dit toernooi heeft ons aangetoond dat er wel mogelijkheden zijn voor een verantwoorde openstelling van de kantine, maar alleen als er genoeg vrijwilligers beschikbaar zijn. Daarom ook een dringend verzoek aan onze leden: neem je verantwoordelijkheid en schrijf je in voor kantine-, ontvangst- of andere diensten. Blijf niet aan de zijlijn staan en laat zien dat je lid bent van een vereniging, we kunnen het niet zonder jullie!

Namens het voltallige Algemeen Bestuur van De Foresters,

Mark Lindeman
Secretaris