De Foresters en fysiotherapie door het team van Fysio Heiloo

De Foresters en Fysio Heiloo hebben de samenwerking m.b.t. fysiotherapie en sportverzorging vernieuwd. Fysio Heiloo is een fysiotherapie en manuele therapie praktijk, gevestigd op het Slimpad 16a in Heiloo. Fysio Heiloo heeft reeds jaren ruime ervaring met sportrevalidatie. 

Sportverzorging en revalidatietraining op dinsdagavond voor seniorenselectie
Vanaf dit seizoen begeleidt Daan Liefting, fysiotherapeut bij Fysio Heiloo, iedere dinsdagavond de seniorenselectie; zowel preventief als fysiotherapeutisch. De eerste kleedkamer/ruimte is beschikbaar voor blessurebehandeling. Daan is waar nodig ook op het veld aanwezig om revalidatietraining voor geblesseerde spelers, die terugkomen van een blessure te verzorgen. 

Blessurespreekuur voor alle leden op maandag van 17.00 – 18.00 uur
Vanaf heden is er op maandag van 17.00 – 18.00 uur tevens een blessurespreekuur in de praktijk van Fysio Heiloo. Dit spreekuur is beschikbaar voor alle leden van de Foresters. Tijdens dit inloopspreekuur, worden je klachten kort beoordeeld en krijg je een passend en duidelijk advies.

Als er reden is voor verder onderzoek of er is een duidelijke behandelindicatie, dan zal dit besproken worden. Het blessurespreekuur is een gratis service van Fysio Heiloo en de Foresters. Als je gebruik wilt maken van het blessurespreekuur, wel graag van te voren een afspraak maken met Daan Liefting of Bart Moleman, s.v.p. contact via praktijk Fysio Heiloo 072-5339355 of via info@fysioheiloo.nl        

Fysio Heiloo
Slimpad 16a, Heiloo
www.fysioheiloo.nl