Mark Koot en Ruben Visser reiken de prijzen uit

Ruben Visser en voorzitter Sjoerd Stoker tekenen het contract

Visser en Van Dam Penaltybokaal en een vers contract!

Op zaterdag 3 april werd na een tussenpose van twee jaar weer de Penaltybokaal gehouden, mede om het 75-jarig jubileum te vieren. Dit keer gesponsord door Visser en Van Dam, juridisch adviseur in omgevingsrecht te Heiloo. Tevens een prima moment om een vers sponsorcontract te tekenen, want Visser en Van Dam is topsponsor geworden!

Door de grote verwachte opkomst werden de voorrondes en de finaleronde in twee groepen verdeeld. Tevens werden de ouders die hun kinderen naar het complex brachten, verzocht om thuis met de livestream via Facebook alle verrichtingen te volgen. Dit om het zo ‘Coronaproof’ mogelijk te houden.

Zelfs voor de Kabouters en de JO7 werd dit leuke evenement gehouden en werd er geschoten op het kleinste wedstrijddoel, waarbij de keeper op zijn knieën het doel verdedigde. In deze jongste categorie was het Mees Schunselaar die er met de winst en de bokaal vandoor ging.
Door een rondvliegende bal was de bokaal té beschadigd om uit te reiken, dus we gaan een nieuwe bestellen die alsnog bezorgd gaat worden.

Voor de leeftijdscategorie JO-8/JO-9 was er zelfs een verlenging nodig tussen Emily Saakie en Jurre Lenting. Uiteindelijk was het Jurre die in deze leeftijd met de onbeschadigde bokaal naar huis ging.
Dan was de volgende categorie JO-10/JO11, waarbij er geen verlenging nodig was om Finn Witte tot winnaar te kunnen uitroepen.

Inmiddels waren de voorrondes voor de categorie meiden; de JO-12/JO-13 en de JO-14/JO-15 al gestart. Het waren de dames die al snel de finaleronde konden schieten. Hier ging Sanne Rodenburg als winnaar met de cup ervandoor. En best opmerkelijk want bij de JO12/13 was het ook al een meisje die met de hoofdprijs naar huis ging: Floor Donkersloot.

Vervolgens was bij de oudste leeftijdscategorie de kleinste speler die als laatste de penaltybokaal van de JO-14/JO 15-2 in ontvangst mocht nemen: Hugo Stoker.

Na afloop kreeg iedereen een enkele reis naar de Stationsweg, want bij sponsor IJssalon Pinoccio mocht een lekker ijsje opgehaald worden. Alle winnaars van harte gefeliciteerd! De medailles mogen jullie houden en de wisselbeker komen we voor een volgende editie weer ophalen om opnieuw uit te reiken.

Dankzij de niet aflatende inzet van Cor Zwart, Mark Koot en Sponsors Visser en Van Dam en Pinoccio kijken we terug op een geslaagde editie. Hopelijk gaat het volgend jaar opnieuw door en zal het mogelijk zijn om alle ouders live te laten meekijken op het veld.

In de kantine werd vervolgens het contract met Visser en Van Dam getekend. Deze toppers blijven ambassadeurs van Foresters Scheidsrechters en zijn dus ook te porren voor leuke evenementen. Hopelijk mag er spoedig een speciale avond voor onze scheidsrechters georganiseerd worden, waar we onder het genot van een hapje en drankje mogen discussiëren over Buitenspel en Strafbaar hands 😊