Visser & Van Dam staat achter de scheidsrechters

Je ziet het zeker niet overal, maar bij De Foresters gaan we ervoor: Visser & Van Dam, één van onze hoofdsponsors, ondersteunt vanaf nu de scheidsrechters! Men moet niet direct verwachten dat de penalties voortaan gegeven worden door iemand die van top tot teen onder de reclame-uitingen zit, we gaan het subtiel aanpakken. De focus zal zeker in de eerste fase liggen op het ondersteunen en vergroten van het scheidsrechterskorps en het (nog) aantrekkelijker maken om bij De Foresters scheidsrechter te zijn.

Sponsor en club willen dus nieuwe aanwas gaan genereren en daar waar gewenst ook de mogelijkheid geven om cursussen te volgen. Denk aan jongens en meiden uit de middenbouw die beginnen met het leiden van wedstrijdjes in de onderbouw en vervolgens steeds doorstromen naar het niveau dat bij ze past. En uiteraard aan goede begeleiding langs de lijn, we gaan niemand zo in het diepe gooien.

Waarom Foresters. Waarom scheidsrechters?
Visser en Van Dam, sinds 2013 in Heiloo, is een gespecialiseerd adviesbureau dat kleine en grote partijen adviseert over gebiedsontwikkeling. De eigenaren ervan dragen sport een warm hart toe en in het bijzonder een club als Foresters, waar ook één van de kinderen van de eigenaren zelf voetbalt. 

Waarom dan specifiek scheidsrechters steunen? Het bedenken van een goede invulling van een gebied en het daarbij op eerlijke manier betrekken van alle spelers is soms een uitdagende klus. In ons vak merken we dat regels het spel eerlijk maken. Nog belangrijker is dat degene die de regels moet controleren, dat op een eerlijke en rechtvaardige manier doet. Op die manier blijft voor iedereen het spel leuk. Maar omdat niemand als scheidsrechter wordt geboren, is het belangrijk om op een vroege leeftijd kennis met het reilen en zeilen van het scheidsen te maken. Dat doet Foresters goed met haar scheidsrechtersopleiding. En dat steunt Visser en Van Dam graag!

Leuke ontwikkelingen dus, we bedanken Visser & Van Dam voor de samenwerking en leuke ideeën!

Wil jij scheidsrechter worden bij De Foresters?
We kunnen bij de jeugd en zeker ook de senioren nog wel wat scheidsrechters gebruiken. Mail naar scheidsrechters@deforesters.nl voor meer info!