23 november 2019: shirtje ruilen en inwijding sponsortafel

Zaterdag 23 november was een bijzondere dag voor De Foresters. Niet alleen won het Eerste weer dik in de competitie (5-0 tegen AFC ’34), ook was de KNVB aanwezig voor een officiële uitruil van nostalgische clubshirts. Dick Hommes van Bowling Heiloo en tevens erelid van SV De Foresters en Marc Niesten van Sporthuis Johan Jansen waren als fervente shirtsponsor aanwezig om de uitruil met oud-Foresters-speler Mitchell Zwart van de KNVB te doen. Ons shirt komt samen met alle andere shirts van de KNVB verenigingen op een mooie plek in Zeist terecht.

Daarnaast waren veel clubsponsoren aanwezig voor de officiële opening van de Sponsortafel. De meeste sponsoren die voor totstandkoming van deze tafel hebben gezorgd waren aanwezig, met dank aan de fabrikant Hout in Vorm uit Heiloo. Deze tafel is een prachtig voorbeeld van clubliefde vertaald in de creatie van een plek om dit gemeenschappelijk te vieren.

Na deze officiële momenten was het tijd voor ontspanning en werd de kantine omgetoverd tot Disco Fever-dansvloer. DJ Ruben zorgde voor een gezellig feest!

De Foresters is alle sponsors heel erg dankbaar. Mede dankzij hen is De Foresters in staat heel veel extra’s voor haar leden te doen. Voor de junioren met een droom om profvoetballer te worden, voor de (walking football) senioren en de elke week achter de bal aanrennende kabouters: onze voetballers!

We hopen dat dit mooie initiatief navolging krijgt van vele andere succesvolle ondernemers die De Foresters een warm hart toedragen!

Sponsors van de stamtafel zijn:
– Forte Kinderopvang
– Iwan van der Velden BV
– Zaam Accountants & Adviseurs
– Ligthart Elektrotechniek
– Keuken met Karakter
– Frank Bakker Schilderwerken
– Holland Bulb Market
– AmbitieHuis
– Tuinadvies Rob de Vries
– JamiePro
– Liefting A.G.F.
– Hout in Vorm.