Ger Farenhorst overleden

Vooral de Egels die al wat langer meegaan zullen Ger en zijn familie kennen van hun activiteiten voor rood-wit gekleurd Heiloo. Ger speelde betaald voetbal bij DOS in Utrecht, waar hij in 19 eredivisieduels twee keer het net vond en Europees actief was in Jaarbeursstedenbeker. Na een verhuizing van Amsterdam naar Heiloo werd hij lid van De Foresters  en speelde jaren in het eerste elftal. Zijn vrouw Alie en dochter Karin waren actief voor onze handbaltak, terwijl zoon Paul in de voetsporen van zijn vader trad.

Na zijn actieve carrière bleef Ger als trouwe vrijwilliger verbonden aan Foresters. In de kantine maakte hij veel uren, deed de inkoop en draaide bardiensten. Verder trainde hij de jeugd, zat hij in de commissie die voor het clubblad zorgde en maakte uiteraard deel uit van de roemruchte Vrijdagmiddagclub. Nog in de oude kantine op ons vorige complex werd hij voor al zijn inzet beloond met de titel van lid van verdienste.

Wij wensen Alie, Karin, Paul en uiteraard ook overige familie en vrienden veel sterkte nu hun vader en opa Ger er niet meer is.