Help onze sponsors, roep ‘Foresters’!

Nog steeds ondervinden we de gevolgen van de Coronacrisis, maar we blijven zoeken naar lichtpuntjes. Wat kan en mag wel? Als vereniging kunnen we doorgaan met de dingen die wel mogen, bijvoorbeeld leuke activiteiten voor de jeugd. En natuurlijk proberen we om kosten te besparen en aan de sponsorkant te zoeken naar mogelijkheden. Het nieuwe hoofdsponsorschap van Kuyper & Blom is een prachtig resultaat en zeer belangrijk voor de vereniging. Maar er zijn ook sponsors die nu echt een zetje in de rug nodig hebben. En dat kunnen we samen doen!

Roep ‘Foresters’!
Vooral de horeca heeft het nu bijzonder zwaar, maar er zijn natuurlijk meer bedrijven die steun nodig hebben. We hebben gesprekken gevoerd met enkele sponsors en een leuke actie bedacht: ‘Help onze sponsors, roep ‘Foresters’! Ieder bedrijf kan meedoen.

Hoe werkt het?
‘Foresters!’ roepen/noemen als je bij een deelnemend bedrijf een aankoop doet. Je kunt korting krijgen of een prijs winnen (bijvoorbeeld een cadeaubon of een product) als meerdere mensen dat doen. Je hoeft dus alleen de Foresters-actie te melden. Uiteraard is het de bedoeling dat de ondernemer er meer inkomsten door heeft en dus een zet in de rug krijgt van onze leden en fans. De ondernemer bepaalt de korting en/of de prijs en wanneer die wordt uitgekeerd.

Deelnemende bedrijven en prijzen

Herberg Jan
Tijdens de quarantaineweken wekelijks een cadeaubon. Deze actie geldt ook voor de kerstbomen die de herberg te koop heeft!

Brasserie in ’t Groen 
Na iedere 10 bestellingen een gratis zalm-box!

Bowling Heiloo
De prijs wordt nog bekend gemaakt, maar de actie loopt al!

Grieks Specialiteiten Restaurant Irodion
De prijs wordt nog bekend gemaakt, maar de actie loopt al!

Il Corso
Na iedere 20 bestellingen een fles zelf gemaakte limoncello!

De Deel Wijnen
Iedereen die buiten de lopende aanbiedingen minimaal 6 flessen wijn koopt krijgt een lekkere fles Cava. Altijd prijs dus!

IJssalon Pinoccio 
In ieder geval een lekkere ijstaart te winnen, maar er komt nog meer!

Johan Jansen
Sporthuis Johan Jansen bezorgt uw in de webshop bestelde artikelen gratis thuis!

Mulder Schoenen
10% extra korting voor Egels! Deze korting geldt ook bij aankoop van afgeprijsde producten. Ga naar de website en gebruik de actiecode ‘bedankt2020’

Ook meedoen?
Wil je ook meedoen met je bedrijf? Het enige wat je hiervoor moet doen is even contact opnemen met de sponsorcommissie: sponsoring@deforesters.nl.

We wensen alle sponsors veel succes en hopen dat de feestdagen toch nog enigszins feestelijk worden!