Edwin Veenstra nieuwe trainer de Foresters

Met ingang van het seizoen 2021-2022 is Edwin Veenstra de nieuwe hoofdtrainer van de selectie.

Edwin is een oude bekende van de Egels, in het begin van deze eeuw was hij reeds zes jaar verbonden aan onze club. Na één jaar Fortuna Wormerveer en maar liefst dertien jaar trainer bij onze buren keert hij dus terug op het oude nest.

De commissie voetbalzaken heeft met Edwin een meerjarenplan besproken waarbij het doel is de jeugd door te laten stromen richting de selectie gekoppeld aan de wens om op een hoger niveau te spelen. De ideeën die Edwin hierover heeft spreekt de commissie voetbalzaken aan en we hebben dan ook de intentie uitgesproken hier een meerjarig project van te maken.

Waar de één komt maakt automatisch een ander plaats. Na afloop van dit seizoen nemen we afscheid van Dick Jan. Zowel afgelopen seizoen, welke niet kon worden afgemaakt, als ook dit seizoen waarvan we de afloop nog niet kennen is voor iedere voetballiefhebber frustrerend. Ondanks dat heeft Dick Jan zich altijd positief en meedenkend opgesteld. We bedanken Dick Jan hartelijk voor zijn bijdrage en wensen hem alle succes bij een nieuwe uitdaging. 

Komende maand zal de commissie voetbalzaken in gesprek gaan met alle selectietrainers met als doel de trainersstaf tijdig op orde te hebben voor het volgende seizoen waarbij we hopelijk weer een normale competitie kunnen draaien zonder beperkingen.

Commissie voetbalzaken