,

Het jaarlijkse schoolvoetbal zal binnenkort van start gaan!

Vrijdag 1 april vindt de aftrap van het schoolvoetbaltoernooi 2022 plaats! Als eerste zijn de groepen 7 en 8 aan de beurt om de nieuwe kampioenen van Heiloo te worden! Het toernooi voor de groepen 7 en 8 wordt gespeeld over 2 dagen. De tweede dag vindt plaats op vrijdag 8 april.

Het toernooi is onderverdeeld in jongens 8 tegen 8 en een meisjes 8 tegen 8 op basis van de KNVB-regels die van toepassing zijn.

De groepen 5 en 6 spelen hun toernooi op 6 april. Dit toernooi is onderverdeeld in een jongens 6 tegen 6 en een meisjes 6 tegen 6 competitie. De finales hiervan zullen aan het einde van de dag gespeeld worden.

Het schoolvoetbal wordt voor de 15e keer georganiseerd door vrijwilligers van HSV en De Foresters. Gedurende het toernooi zijn vele vrijwilligers van beide clubs in touw om alles in goede banen te leiden.

Dit jaar wordt het schoolvoetbal gehouden op de velden van de Foresters. Binnenkort zullen de speelschema’s voor de verschillende dagen beschikbaar komen, onder andere via de social media van zowel HSV als de Foresters en tevens op www.vvhsv.nl en www.deforesters.nl.

Elk jaar is het schoolvoetbal weer een groot feest voor de kinderen, dus kom allemaal kijken en aanmoedigen!!