Dit jaar alweer de 31ste editie van het Hotdogtoernooi!

Het traditionele Hotdogtoernooi staat weer voor de deur. Dit jaar alweer de 31ste editie. In onze eigen speelzaal zal in de kerstvakantie worden gevoetbald volgens de regels van de KNVB en dit keer zonder boarding. Om veiligheidsredenen heeft de organisatie besloten om deze boarding dit jaar niet te laten plaatsen.

Bekijk hier het programma!

Het wordt vooral een heel gezellig toernooi waarbij, vooral bij de jeugdige voetballers, veel publiek komt kijken. De spelers van verschillende teams worden onderling verdeeld en spelen een toernooi. Voor iedereen is er een overheerlijke hotdog en een mooie herinnering!

Hulp van ouders en leiders
Het toernooi is elk jaar een uitdaging om te organiseren op de dagen zelf. Tijdens het toernooi zullen er ook verschillende taken uitgevoerd moeten worden en hiervoor hebben we enthousiaste leiders en/of ouders en/of andere familieleden nodig.

Deze taken kunnen van alles zijn zoals; uitslagen en standen bijhouden, EHBO, koffie en broodjes maken in de kantine. Geef je hiervoor dus op via de leider van het team van je kind of via deforestershotdogtoernooi@gmail.com.

De voorlopige indeling is:

Zaterdag 28 december
Ochtend: Onder 7, 8 en 9
Einde ochtend: Onder 10 en 11
Middag: Onder 12 en 13

Zondag 29 december
Ochtend: JO 14 en JO 15
Middag: MO 13 en MO 15

🌭🌭🌭🌭

Onze sponsor: