Laten wij het samen doen!

Wie op woensdagavond wel eens bij Foresters binnen loopt heeft goede kans ze tegen het lijf te lopen: de nieuwe Teams Plezier en – Ambitie geven ieder apart maar zeker ook samen invulling aan ons motto Plezier en Ambitie. De ene met focus op de voetbalopleiding en de andere op de minstens zo belangrijke goede en gezellige sfeer waarom Foresters zeker ook bekend wil blijven staan.

Het Team Plezier is verantwoordelijk voor de leiders / teammanagers en houdt via de coordinatoren contact met hen en de spelers en ouders. Om dat goed te kunnen blijven doen zijn wij op zoek naar nieuwe coordinatoren voor de volgende teams:

– De meiden en dames,
– De JO8, en
– De JO 14 tm 16

Heb je een zoon of dochter in één van deze teams, of daar om een andere reden afiniteit mee, neem dan contact op met Digna Ooms – Sarelse van het Team Plezier, op telefoonnummer: 06-13242551. Zij kan je meer informatie geven en je bijvoorbeeld ook vertellen dat het absoluut niet nodig is om er al je woensdagavonden aan op te offeren.

Ook zoeken wij een enthousiaste webmaster om onze inmiddels helaas achterstallge website weer te actualiseren en wellicht op te frissen. Is dat een kolfje naar je hand? Neem dan even contact op met Roel van Velzen op 06-37171506 !