Jeroen Smit
Na jaren als trainer en HJO (Hoofd Jeugd Opleiding) bij verschillende verenigingen uit de buurt te hebben gezeten ben ik 8 jaar geleden bij Foresters de C1 (Jo15-1) training gaan geven. Dit heb ik 3 jaar gedaan om vervolgens te stoppen om mijn studie voor docent af te kunnen ronden. Ondertussen speelde mijn oudste zoon ook bij De Foresters en kwam ik steeds vaker weer op de club.

Sinds 2 jaar ben ik HJO Onderbouw en ben ik begonnen om alle teams (recreatief en selectie niveau) minimaal 2 x keer per week te laten trainen door een (liefst) gediplomeerde Foresters trainer. Ook heb  ik de Kabouter training op de zaterdag overgenomen, waarbij plezier mét ambitie ook hier nummer 1 is bij de trainingen.
Voor de aankomende jaren willen we dit verder uitbouwen en gaan we van start met het gelijke kansen principe.

Door de komst van Rik en Dico komt er een brok ervaring en kennis/kwaliteit extra op de club waarmee we naar mijn verwachting grote stappen kunnen zetten naar ons motto: Voetballen met plezier én ambitie.

Rik Stiegelis
Mijn oudste zoon is bij De Foresters begonnen in de Kabouters. Dit was mijn eerste kennismaking met de club. Nadat ik meerdere jaren trainer ben geweest, van de O9 t/m O15 ben ik trainer geworden bij VV Alkmaar en heb daar de meiden O17 getraind. Nadat ik gevraagd was voor de O19 van dit jaar, wat ik op dit moment met veel plezier doe, ga ik komend jaar aan de slag als HJO (Hoofd Jeugd Opleiding) voor de bovenbouw.

Een nieuwe mooie uitdaging bij onze mooie vereniging. “Voetballen met Plezier én Ambitie” is al jaren de slogan van De Foresters en ik wil hier graag aan meehelpen om verder te ontwikkelen. Sinds mijn terugkomst voel ik ontzettend veel positieve energie door de club gaan. Heel veel mooie plannen die de slogan alleen maar recht doen.

Ik hoop jullie volgend jaar langs de velden te zien in een hopelijk voor een ieder weer “normaal” jaar. Een jaar waarin alle plannen tot uitvoering kunnen komen.

Dico Blei
Met groot plezier kijk ik terug naar mijn verleden bij De Foresters. Ik ben begonnen als speler bij de Kabouters en ben gestopt met voetballen in de senioren selectie. Hierna heb ik alle jeugdelftallen wel getraind of gecoacht. In combinatie met het trainen geven mocht ik de club helpen als Hoofd Opleidingen.

Sinds 2017 ben ik werkzaam in de jeugdopleiding bij AZ, na hiervoor nog een jaar de Onder 15 van AFC Amsterdam te hebben geleid.Ik kijk er naar uit om Rik en Jeroen te ondersteunen bij hun werkzaamheden en de vereniging, in het bijzonder CVZ (Commissie Voetbalzaken), te helpen in de komende periode.

Tot snel!