Vrijwilligerstaken via Voetbal.nl app

Bij De Foresters houden we de administratie van de vrijwilligers en de registratie van de vrijwilligerstaken en de vervulling daarvan, bij via Voetbal.nl.

Per seizoen wordt er een totaal aantal te behalen punten toegekend (dit seizoen zijn dat er 12).
Bij iedere dienst of taak, wordt het bij die taak toegekende aantal punten van het totaal afgetrokken.

Deze registratie en afhandeling zijn zichtbaar gemaakt in de Voetbal.nl app. In de Voetbal.nl app kun je zien wat je vrijwilligersinstellingen zijn, kun je voorkeurstaken opgeven, kun je aangeven wanneer je beschikbaar bent en kun je je inschrijven op roosterdiensten. Het is daarom belangrijk dat de app geïnstalleerd is!

Je bent als lid/ouder/verzorger ZELF verantwoordelijk voor het halen van het verplichte aantal punten.
Zorg er dus voor dat je de app in gebruik neemt en dat bekend is wat voor taak je wilt doen en/of dat je je inschrijft op beschikbare roostertaken.

We hebben ervoor gekozen de taken onder de ouders/wettelijk vertegenwoordigers te registreren. Het is daarom belangrijk dat je een Voetbal.nl app account hebt/maakt die je koppelt aan dit account in de ledenadministratie. Dit doe je door het emailadres te gebruiken waarmee je bekend bent gemaakt in de ledenadministratie.

Dit is in de meeste gevallen het emailadres wat bij je kind geregistreerd staat. Stuur een email naar vrijwilligers@deforesters.nl als je het niet weet of het lukt niet. Vermeld dan even je naam en de naam/namen van je kind(eren)! Dan kunnen we het makkelijk opzoeken. De punten die aan het einde van het seizoen nog open staan, worden verrekend!

Mocht je tot nu al diensten gedraaid hebben, dan worden deze punten nog in mindering gebracht. Dit wordt handmatig gedaan. Ga ervan uit dat je gemiddeld drie a vier keer per jaar een dienst draait.

Indien je problemen ondervindt bij het gebruik van de app, verwachten we van je dat je dit meldt door een email te sturen naar vrijwilligers@deforesters.nl. Er wordt dan zo snel mogelijk contact met je gezocht.

INSTALLEREN EN REGISTREREN IN VOETBAL.NL APP

De Voetbal.nl app kan worden gedownload in de Apple App Store en in de Google Play Store.
Als je de Voetbal.nl app geïnstalleerd hebt zal er gevraagd worden om je te registreren of in te loggen.

De volgende situaties kunnen zich voordoen.

1. Je hebt al een account van Voetbal.nl. Je kunt inloggen met je bestaande account. Bij het inloggen wordt er wel gevraagd om het emailadres opnieuw te koppelen. Zorg dus dat je het emailadres gebruikt waarmee je bij De Foresters in de ledenadministratie bekend bent. Weet je hem niet, vraag hem op via vrijwilligers@deforesters.nl

2. Je hebt nog geen account. Via registreren kun je een nieuw account aanmaken. Zorg er wederom voor dat je een emailadres gebruikt waarmee je bij de ledenadministratie bekend bent. Weet je hem niet, vraag hem op via vrijwilligers@deforesters.nl

3. Je hebt een bestaand account bij Voetbal.nl waarvan je de inloggegevens niet meer weet en daarmee het aanmaken van een nieuw account belemmert. Stuur een email naar vrijwilligers@deforesters.nl.

4. Je hebt al een account aangemaakt via de wedstrijdzaken app. Je kunt dit account gewoon gebruiken om in te loggen in de Voetbal.nl app. De koppeling is reeds gelegd, mits het emailadres waarmee je in de ledenadministratie bekend bent is gekoppeld.

MEERDERE KINDEREN BIJ DE FORESTERS ?

Heb je meerdere kinderen bij De Foresters voetballen en is je emailadres gekoppeld aan meerdere leden? Geen probleem! Bij het inloggen in de app wordt er gevraagd voor wie je wilt inloggen. Op deze manier krijg je alle relevante teaminformatie voor dit lid te zien. Switchen naar een ander lid kan door in het menu te kiezen voor Instellingen, Persoon kiezen (Als ouder ben je dus ook lid, vrijwilligerslid.)

KLIK OP ONDERSTAANDE LINK OM NAAR DE HANDLEIDING EN/OF HET PROTOCOL VRIJWILLIGERS TE GAAN. HIERIN STAAT DE INFORMATIE UITGEBREIDER EN VIND JE INFORMATIE OVER HET GEBRUIK VAN DE APP.

KLIK OP ONDERSTAANDE LINK VOOR MEER INFORMATIE OVER DE REGISTRATIE VAN EN WIJZIGEN VAN STATUS KINDEREN ONDER 16 JAAR.