ZEER DRINGENDE OPROEP!

ZEER DRINGENDE OPROEP!

Op een aantal plekken binnen onze vereniging beginnen door een gebrek aan voldoende vrijwilligers op dit moment gaten te vallen.

Dit probleem is niet nieuw, het is waarom aan ieder lid gevraagd wordt aan te geven of hij/zij vrijwilligerswerk wil doen, of dat graag wil afkopen. Natuurlijk is de vereniging er het meest bij gebaat dat ieder lid een steentje bijdraagt, maar als die wens er niet is, dan is afkoop een optie.

HET IS ECHTER WEL ZAAK DAT EEN KEUZE GEMAAKT WORDT!

Op dit moment zijn er ca. 70 leden die niet hebben aangegeven of zij een vrijwilligerstaak willen uitvoeren of willen afkopen. We zullen proberen deze leden te benaderen (mail of langs de lijn), maar als dat niet lukt zijn wij genoodzaakt de afkoopbijdrage in rekening te brengen. Het is jammer dat het zo moet en het besef moet er zijn dat dit ook weer extra (onnodig) werk inhoudt voor onze vrijwiliigers!

Ondanks herhaalde oproepen, hebben we op dit moment nog steeds tal van onvervulde functies, waardoor het risico dat er dingen niet meer kunnen worden gedaan met de dag groter wordt. Zoals het er nu voor staat, kan het zo zijn dat de kantine op wedstrijddagen gesloten blijft, dat wil toch niemand?

Mochten uit de leden die nog niet gereageerd hebben geen reacties komen, maar ook door de overige leden geen ondersteuning geboden worden, dan moeten wij als vereniging ons beraden wat te doen: gaan wij inzet inkopen, of gaan wij zaken niet meer uitvoeren?

Wij hopen het nog atijd met elkaar te kunnen klaren, dus: Help waar je kunt, het is 2 voor 12! Bied je vooral aan voor de volgende functies, deze moeten de komende weken echt worden ingevuld:

  • Coordinator Ontvangstdienst (lekker vanuit huis te doen J)
  • Ontvangstdient (enkele diensten per jaar, gezellig en nuttig)
  • Mede organisator Schoolvoetbal (met z’n tweeën)
  • Secretaris (Bestuur)

Of klik hier voor de totale vacaturelijst, daar zit vast iets interessants bij! De link naar deze lijst staat ook in iedere nieuwsbrief.

 

Sportieve groet,

Het Bestuur

 

NB. Het bestuur overweegt voor komend seizoen het volgende: bij iedereen wordt, naast de contributie, het afkoopbedrag (mogelijk geindexeerd obv terugloop vrijwilligers) voor vrijwilligerstaken in rekening gebracht. Na het vervullen van vrijwilligerstaken, wordt dit bedrag terugbetaald. Dit komt misschien onvriendelijk over, maar het is een manier om er voor te zorgen dat er actief zal worden gereageerd, zonder dat vrijwilligers veel tijd moeten investeren om dit verzorgd te krijgen. Die tijd steken wij liever in de vereniging zelf.