De beste wensen voor 2021!

De beste wensen voor 2021!! Dat het voor iedereen een gezond en sportief jaar mag worden!

Het jaar 2020 wordt een jaar dat we snel willen vergeten, maar waarover we het later nog veel zullen hebben. Een jaar waarin COVID-19 overheerste en de “anderhalvemetersamenleving” woord van het jaar is geworden. De onzekerheid over dit nieuwe en onbekende virus resulteerde in allerlei vanuit de overheid opgelegde maatregelen om de uitbraak van het virus zoveel mogelijk te beperken. De ene maatregel was logischer dan de andere, maar ze werden wel gedragen door vrijwel iedereen. We wilden dit virus zo snel mogelijk onder controle krijgen. Uiteraard had dit een enorme impact op de hele samenleving en dus ook op de voetbalsport. Anderhalvemeter op het voetbalveld bleek vrijwel niet te doen.

Alle competities zijn daarom al vroeg in 2020 stilgelegd, toernooien en trainingen voor een groot deel van het jaar gestaakt en de derde helft was vrijwel het hele seizoen afgelast! Een korte sportieve opleving in augustus/september mocht helaas niet baten. Er zijn bij De Foresters nog wel een paar mooie wedstrijden gespeeld en er is zelfs met de anderhalvemeter nog een mooi en zeer geslaagd jeugdtoernooi met een snel opgetuigde buitenkantine georganiseerd. Helaas stak het virus toch de kop weer op en werden ook deze activiteiten vanuit de overheid verboden. In 2020 was er vrijwel het hele jaar geen gezelligheid rond het veld en in de kantine. Beperkt sociaal contact tussen de spelers en de trouwe supporters, vaders en moeders, opa’s en oma’s en overig publiek van De Foresters en andere clubs. Niet te doen helaas. Een paar toernooien en wedstrijden, even trainen en dan weer naar huis. Onze jeugd mocht gelukkig iets meer, maar dan nog… Snel vergeten en hopelijk gaan we in 2021 snel weer terug naar ons oude vertrouwde voetbalplezier!

Toch heeft 2020 ons ook wel wat gebracht; een gevoel van saamhorigheid, denken in kansen. Niet alleen klagen maar juist ook nieuwe ideeën en snelle acties om wat wel mogelijk is toch te kunnen organiseren. En samen de schouders eronder. Het clubhuis is bijvoorbeeld helemaal schoongemaakt, buitenschilder activiteiten zijn gedaan. In no-time is er een buitenkantine opgetuigd. Alle velden hebben groot onderhoud gehad en we hebben twee nieuwe permanente onderhoudsleden verwelkomd voor velden 3 en 4 (automatische grasmaaiers). We hebben fantastische steun van onze bestaande sponsors ontvangen en met acties aandacht gevraagd voor de sponsors die het zwaar hebben. We mochten zelfs nieuwe sponsors (inclusief een hoofdsponsor!) verwelkomen. We staan in de startblokken voor wanneer het weer kan.

Veel leden hebben zich afgelopen jaar aangemeld als vrijwilliger voor een bijdrage binnen een commissie. Super! Namens het bestuur willen we graag iedereen bedanken voor hun steun dit afgelopen jaar. Helaas hebben we de jaarlijkse Kerst attentie & nieuwjaarsreceptie niet door kunnen laten gaan vanwege de aangescherpte maatregelen. Zodra het weer kan willen we graag alle vrijwilligers uitnodigen voor een passend bedankje in de kantine. Hierover ontvangen jullie wanneer het kan snel bericht. Via deze weg wensen we iedereen namens het bestuur alvast een gelukkig, gezond en sportief 2021.

Hopelijk tot snel in ons Egelshonk!

Sportieve groet,

Het bestuur

#blijfgezond #blijfsportief #blijfpositief