Wie herkennen jullie?

Laat ons weten wat jij weet van deze foto! Voor ons 75-jarig jubileum gaan we je, als je wilt, de komende weken stalken met vintage Foresters- foto’s en de vragen: wanneer was dit, waar, en wie staan er allemaal op? Als je ons verder kunt helpen, laat dan een bericht achter via onderstaand formulier of stuur een mail naar pr@deforesters.nl. Alvast bedankt voor je medewerking!

Bedankt voor het insturen!

1 + 4 = ?

Heb je zelf nog een echte Foresters Forever Foto: stuur ‘m naar pr@deforesters.nl.

Eindstand

Natuurlijk, de keeper is Stanley Menzo. Het was tijdens De Foresters Penaltybokaal van waarschijnlijk 1993 (weet iemand dit zeker, want het lijkt erop dat Stanley zijn keepersshirt van seizoen 1988-1989 aanheeft), dat jaar gewonnen door Matthijs Blokker (want die won altijd). Michel van der Zwaard weet zich vanuit Australië nog te herinneren dat ongeveer elke bal van hem er wel in ging tijdens het toernooi.
Hans Wiedemeijer wist ons meer te vertellen: de jongen die z’n sokken nog even optrekt is Marc van Tuin! Hij heeft volgens hem tot en met de pupillen (D1) bij Foresters gevoetbald. Marc was spits met veel kwaliteiten. Daarna is hij gaan tennissen wat hij niet ook onverdienstelijk deed.
Elk jaar werd de penaltybokaal gehouden met een bekende keeper uit het profvoetbal. Hans de Koning van AZ is een paar keer geweest. Sponsor van het evenement was vaak de SNS Bank met directeur de heer Schot.
Foto van dezelfde dag, op fb gepost door Martijn Haring.