De bal ligt stil, maar wat kunnen we wél doen?

Corona heeft een streep gehaald door veel plannen, uiteraard ontkomt ook De Foresters daar niet aan. Bij de club liggen nagenoeg alle activiteiten stil (zie hier), er vindt voornamelijk op afstand overleg plaats.

We zien dat er her en der ook mooie initiatieven ontstaan en geven daar graag op deze plaats en onze social media kanalen aandacht aan. Heb je input? Laat het weten! Tips mogen naar pr@deforesters.nl. Sponsors kunnen ons bereiken viasponsoring@deforesters.nl

We wensen iedereen veel sterkte en hopen jullie snel weer op De Egelshoek te mogen begroeten!

Situatie bij De Foresters
Geen activiteiten en overleg op afstand. Let op: ook de velden zijn compleet afgesloten, we willen voorkomen dat er groepen mensen op het veld staan.

Uitgelicht
We maken de Facebook-gebruikers graag attent op een speciale groep om elkaar te helpen: Coronahulp Heiloo. Daar vind je bijvoorbeeld een leuke actie ‘Kaartjes en tekeningen voor ouderen’!

Onze HJO Onderbouw Jeroen Smit meldt: Op de website staanleuke opdrachten. Elke 2 dagen regelt de HJO een nieuwe uitdaging! Voer deze zo goed mogelijk uit en post ze of mail ze naar je leider of de HJO. Je hebt niet altijd iemand nodig om jezelf te ontwikkelen!

De Buurtsportcoaches zijn met Alkmaar Sport een Youtube-kanaal gestart. Meer informatie daarover vind je via https://www.alkmaarsport.nl/over-ons/nieuws/alkmaar-sport-beweegkanaal-op-youtube/

Mededelingen die we van sponsors krijgen
Sporthuis Johan Jansen benadrukt dat in beweging blijven (niet in groepen!) aangeraden wordt door wetenschappers. Ook in week 13 krijg je 30 tot 50% KORTING op alle Nike hardloopkleding en schoenen! En 20% KORTING op alle Asics hardloopschoenen!

Veel horeca ondernemers hebben een bezorg- of afhaalservice, bijvoorbeeld sponsors Herberg Jan, Wildschut Eten & Drinken, Cafetaria De Eethoek, Irodion, Il Corso, Os Steakhouse, Brasserie in ‘t Groen en IJssalon Pinoccio (Pinoccio van 12.00-18.00 uur).

Sponsors Bowling Heiloo en De Kamer hopen op 6 april weer hun deuren te kunnen openen.

Brasserie In ’t Groen heeft ook een All-inn support menu. Je kunt nu met korting een voucher kopen en dan later heerlijk dineren. Er is ook een zalm-actie!

Café de Wit heeft regelmatig leuke acties op social media. Zie ook de volgende website:  https://www.helpdehorecadoor.nl/

De Deel Wijnen en Relatiegeschenken geeft elke 6e fles wijn naar keuze gratis! Kom je zelf ophalen, dan krijg je ook nog een heerlijke bubbel van Il Follo. Verder hebben ze een Facebook-actie

Thomas Ouwejan en Joris Kramer zijn ook flink in de weer! We kennen ze van Foresters en AZ in het prachtige rood wit, maar in welke kleuren lopen ze nu? Iedere dag hebben ze een speciale actie waarbij ze Heilooër bedrijven helpen!