Goud voor MO17-1 en zilver voor MO19-1 bij SV Venray LadiesCup 2019!

Voor de meiden begon het weekend al goed toen vrijdagmiddag de spelersbus van AZ kwam voorrijden om ze naar Venray te brengen. Daarin zat gelukkig zelfs wifi, dus het werden twee gezellige uurtjes op weg naar Limburg. Op het grote complex van SV Venray was een afgesloten deel omgetoverd tot tentenkamp, waarin de slaapspullen snel werden opgezet en -geblazen. Na het eten gingen de dames namelijk direct naar bed, er moest natuurlijk een toernooi gespeeld worden morgen!*

Na een verkwikkende nachtrust* stapten ze dus de volgende ochtend het veld op, waar ze tegenstanders wachtten die een klasse hoger speelden dan zijzelf. Maar zowel de MO19-1 als de MO17-1 deed het goed die eerste dag, met twee winst en één gelijk voor MO 19-1 en drie winst en twee gelijk voor MO17-1 in hele spannende korte wedstrijden.

Zondag werd, na alweer een lange rustige nacht vol sportieve dromen*, het toernooi met een fantastisch resultaat (MO 17-1 werd ongeslagen kampioen, MO19-1 tweede), maar ook met een dikke domper afgesloten. Jip van MO19-1 kwam na een geweldige reddende actie bij het doel ongelukkig neer en moest met de ambulance naar het ziekenhuis. Gelukkig mocht ze snel naar huis, we hopen dat het goed gaat met je herstel, Jip!

Het was, ook door het fantastische weer, een super Pinksterweekend in Limburg!

* Sommige delen van dit verhaal kunnen met een korreltje zout worden genomen.