Woensdag 23 februari Voetbalsportdag!

Deze voorjaarsvakantie organiseren Scopo Atletico en Foresters samen een Voetbalsportdag. De inschrijvingen zijn geopend! Scopo Atletico zal voor sommigen wellicht een nieuwe naam zijn. Onderaan dit artikel vind je een introductie van eigenaar Marco Neuvel en een link naar verdere info.

De Voetbalsportdag!
Bij de Scopo Sportdagen staat deze vakantie het thema de Olympische Spelen centraal! Van 4 februari tot 20 februari zijn de Olympische Spelen in Beijing. Wij plakken er een Olympische week aan vast, waarin ook de tofste Olympische zomersporten aan bod komen. 

Met de voetbalsportdagen combineren we voetbal met allerlei leuke sport- en spelactiviteiten. Veel voetbal, veel partijtjes maar dus ook een Olympisch programma! Ook Olympia trainers zijn aanwezig om leuke trainingen te verzorgen.

Woensdag 23 februari
Tijden: 13:00 -16:00
Kosten: 25 euro
Leeftijden: 4 t/m 12 jaar (groepen worden ingedeeld op leeftijd)

Hier kun je je inschrijven!

Wij vinden het super als de kinderen ook met hun vriendjes/vriendinnetjes komen naar onze activiteiten. Daarom bieden wij nu een groepskorting aan! Hoe meer deelnemers, hoe leuker. Stuur ná de boeking de kortingscode in de bevestigingsmail door naar jouw vrienden. Zij krijgen 10% korting als ze boeken! Hebben ze geboekt? Dan krijg jij bij een volgende boeking bij ons maar liefst 20% korting. Tot snel!

Scopo Atletico?

Marco Neuvel (eigenaar): ‘Scopo maakt zich sterk voor een gezonde toekomst voor elk kind. Hierbij zetten wij voornamelijk in op wat ons drijft, namelijk bewegen! Dit doen wij met onze activiteiten voor kinderen van 4-12 jaar en met opleidingen/inspiratiesessies voor trainers in de sport. Zo werken we samen met scholen, verenigingen en andere partijen die iets met kidslifestyle doen. Wij zijn goed in organiseren, enthousiasmeren en brengen kennis mee. Met onze diensten willen wij kinderen weerbaar maken, ontwikkelen we samen sport én lifeskills en hebben we vooral veel plezier. Daarnaast geloven wij in het breed-motorisch opleiden, het beoefenen van verschillende sporten is daar in een pijler. We zijn blij dat we ook in Heiloo bij Foresters aan de gang mogen. Mijn Scopo collega’s Luuk en Koen de Jong zijn allebei lid van deze club en voetballen bij de senioren. Extra speciaal voor ons dus!’

Meer info hier.